Ny nettside og oppdatert forum

   (0 reviews)

Daniel
  • Nyhet

Da kan vi presentere vårt nye forum, som vi håper at vil falle i smak hos våre brukere og medlemmer!

Vi har konvertert alt fra det gamle forumet over til en ny og stabil plattform som kan bygges videre slik vi ønsker det, funksjonelt og lett oversiktlig. Alle har tilgang frem til og med 01/01-2016 til hele siden, etter dette vil medlemsforumet og noen andre funksjoner kun være tilgjengelig for betalende medlemmer.

Medlemskap gjelder nå fra kjøpdato til samme dato 1 år senere! Når det nærmer seg et år får man tilsendt et varsel om at medlemskapet snart utgår og at man kan fornye dette gjennom siden. Prisen for medlemskap er fortsatt Kr 300,-

Styret vil bruke julen og nyåret på å bygge videre på siden, forumet og rette opp generelle feil som dukker opp i forbindelse med den store konverteringen vi har foretatt.


Vi vil også jobbe med videre utvikling av sponsorer og rabattavtaler for å kunne drifte klubben videre og gi dere brukere og medlemmer et godt tilbud.


Styret har også som mål å få opp aktiviteten rundt treff og vi jobber mot et treff på Gjøvik våren/sommer 2016 i samarbeid med Bertel O. Steen Gjøvik.

Mer informasjon om treff og mer kommer når vi har fått tilbakemeldinger fra samarbeidspartnere.

Har du noen problemer, eller finner feil som må rettes:
Kommenter denne nyheten eller opprett et nytt emne i forumet under websidene.


På forhånd takk!

Mvh 
Styret Peugeot Sport Club Norge


Morten Lenes likes this


Brukertilbakemelding

There are no reviews to display.