• Formål

   

   

   

  Peugeot Sport Club Norge er en åpen, idealistisk, demokratisk og uavhengig interesseorganisasjon for eiere av Peugeot nyere enn 1980.
  Klubben skal fremme interesse for og kunnskap om Peugeot ved dette nettsted og ved å arrangere treff/samlinger.
  Alle skal kunne bli medlemmer uansett om man faktisk eier en Peugeot eller ikke.
  Inntektene brukes på drift av klubben, aktiviteter og tilbud for medlemmene.
  Alle medlemmer har en stemme ved årsmøtet som er øverste myndighet.
   

  Historie

   

   

   

  I januar 2002 ville tilfeldighetene det slik at det ble stiftet 2 Peugeot-klubber i Norge. Det fantes en klubb for eldre Peugeot, opp til 70-tallsmodeller, men ingen for nyere modeller. I Oslo-området hadde Jan Erik Sofiedal og Svein Erik Syversen tilknytning til Peugeot Supercup og de kalte sammen bekjente med Peugeot-interesse og stiftet Peugeotklubb Norge. Samtidig hadde Bjarte Ljøkjell, Sverre Fordal og Bjørnar Hamstad, med tilknytning til Prøven Bil i Trondheim samme ide og de stiftet Peugeot Sport Club Norge.
  Brått var det 2 Peugeot-klubber i Norge som begge hadde interesse og fokus på nyere Peugeot og merkets deltagelse i motorsport.
  Etter noen år med mye fritid brukt til klubbdrift lot det til at stifterne i begge klubbene ønsket å prioritere litt annerledes. Det førte til at driften av Peugeot Sport Club Norge ble så godt som innstilt, mens på østlandet fikk styret i Peugeotklubb Norge inn nytt blod som ønsket å drive videre.
  Det nye styret med Asbjørn Skarpsno som leder fikk i 2005 overta domenenavn, medlemsregister og klubbeffekter fra trønderne og det nye navnet i den samlede klubben ble Peugeot Sport Club Norge.
   

  Styret

   

   

  Tommy Strandheim : Leder og Kasserer
  Christian Rio Jørgensen : Web
  Daniel Aasen : Medlemskort og web

   

  Adresse

   

   

  Peugeot Sport Club Norge
  Leinstrandvegen 272
  7074 Spongdal
   

  Organisasjonsnummer

   

  989020021