Hvordan få råd til en sportsbil?

Sportsbiler er stilige, men de koster også en del, og det er ikke alle som har råd til de lekreste bilene. De fleste må spare lenge for å kunne unne seg en slik luksus, men det er fullt mulig å oppnå drømmen dersom du er flink til nettopp sparing. Hvis bilinteressen starter tidlig, har du en fordel, for da kan du starte sparingen tidlig, og prioritere sparing foran andre fristende luksusting.

Vinn penger til bil

utvalgt bilde Hvordan fa rad til en sportsbil Vinn penger til bil - Hvordan få råd til en sportsbil?

Et annet alternativ er å satse på flaks, og prøve å vinne penger til en bil. På campeonbetnorge.com finner du mange spennende casinospill og oddsspill som kan gi deg fine gevinster. Noen av spillene har til og med jackpoter i millionklassen, som kan brukes til å kjøpe nettopp drømmebilen. Og alle kan faktisk ha flaks og vinne slike jackpoter.

Selv om du ikke skulle vinne store jackpoter, kan også litt mindre gevinster gå inn på sparekontoen. Vinner du noen tusenlapper her og der, kan det fort bli penger av det hvis du sparer dem i stedet for å bruke dem med én gang.

Ta en ekstrajobb

utvalgt bilde Hvordan fa rad til en sportsbil Ta en ekstrajobb - Hvordan få råd til en sportsbil?

En mer kjedelig måte å skaffe penger til sportsbil, er ved å ta en ekstrajobb. Men dersom ekstrajobben er spennende, kan det bli litt mindre kjedelig. Kanskje du kan tjene penger på en hobby, eller over internett. Mulighetene er mange.

Du kan også kjøpe sportsbil brukt for å spare penger. Da får du ikke den nyeste modellen, men det ble laget mange fine sportsbiler for noen år siden, også, og de kan du sikre deg rimeligere når du kjøper brukt. Kjøper du en bil som er i dårlig stand, er det enda mer å spare, men da må du legge ned mange timer på å sette den i stand igjen. Samtidig er dette en spennende hobby der du også kan lære mye om biler.