Om oss

utvalgt bilde Om oss - Om oss

Velkommen til bloggen vår. Med all sannsynlighet er du en bilentusiast, og i så fall har du kommet til rett sted. På denne bloggen er det sportsbiler og sportsbilklubber som står i fokus, og her er det mye å skrive om. Vi holder deg oppdatert om de nyeste bilmodellene, løp og konkurranser, arrangementer og aktiviteter som kan være av interesse.

Nye drømmebiler

utvalgt bilde Om oss Nye drommebiler - Om oss

Selv om du kanskje har en bil allerede, er det alltid lov til å drømme om en ny bil. Vi skriver om nye modeller og anmelder dem for deg. Bare sånn i tilfelle du finner ut at du skal kjøpe en av dem. Fokuset vårt er ærlighet. Hvis bilen ikke lever helt opp til forventningene, forteller vi deg selvsagt det også. Selv om vi kaller oss Peugeot sport club, skriver vi også om konkurrerende bilmodeller, slik at du kan holde deg oppdatert om det som skjer innen bilindustrien.

Nyheter om bil

utvalgt bilde Om oss Nyheter om bil - Om oss

Bilnyheter handler om mer en nye biler som lanseres. Det skjer hele tiden noe innen bilindustrien, og vi synes det er morsomt å holde oss oppdatert om det som foregår. Derfor finner du også innlegg om teknologi, innovasjon, design og nyheter om ting som påvirker bilindustrien og leveransen og utviklingen av biler. Sportsbiler er spennende og morsomt, og med de nye elektriske modellene kan du være miljøvennlig samtidig som du kjører en stilig bil. Ta en kikk på bloggen vår for å lese nye artikler, og besøk oss gjerne jevnlig, ettersom vi stadig legger ut nye innlegg. Har du tips til bilmodeller eller andre interessante biltemaer vi bør skrive om, kan du kontakte oss med dine tips ved å fylle ut kontaktskjemaet vårt.